De informatie op deze website wordt vanaf 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Vanaf dat moment vind je alle geactualiseerde informatie van de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA) op de website www.bosa.belgium.be.

Opleidingen

Opleiding overheidsopdrachten via OFO

De opleiding overheidsopdrachten voor federale ambtenaren worden georganiseerd door het OFO, het Opleidingsinstituut van de Federale Overheid.

Voor meer informatie kan je het overzicht van geplande opleidingen, samengesteld door het OFO, raadplegen.

De opleiding vindt plaats zodra er voldoende inschrijvingen zijn.

Opleidingen e-Procurement

Opleidingen

Opleidingen e-Procurement voor federale ambtenaren worden eveneens georganiseerd door het Opleidingsinstituut van de Federale overheid (OFO). Voor elke applicatie is er een aparte opleiding voorzien.

Voor meer informatie kan je het overzicht van geplande opleidingen, samengesteld door het OFO, raadplegen.

De opleidingen vinden plaats zodra er voldoende inschrijvingen zijn.

Geaccrediteerde opleiders e-Procurement applicaties

De dienst e-Procurement heeft een aantal opleiders een accreditatie verleend volgens welbepaalde criteria om opleiding (meestal betalend) te mogen geven:

Geaccrediteerde opleidingsorganisaties e-Procurement applicaties

De dienst e-Procurement heeft een aantal organisaties een accreditatie verleend volgens welbepaalde criteria om een opleiding (meestal betalend) te mogen organiseren (met een erkende geaccrediteerde opleider):

Geaccrediteerde kenniscentra e-Procurement applicaties

De dienst e-Procurement heeft een aantal organisaties een accreditatie verleend volgens welbepaalde criteria om als kenniscentrum te mogen optreden: