Geplande downtime e-Procurement t.g.v. verhuis hosting

Vanaf maart 2019 zal het e-Procurement platform gehost worden bij een nieuwe dienstverlener. Dit moet de toekomstige performantie van het platform veiligstellen.

Deze “verhuis” van de applicaties neemt uiteraard de nodige tijd in beslag en moet ook grondig getest worden. Om die redenen zal het volledige e-Procurement platform (inclusief demo-omgeving) offline zijn van donderdagochtend 28 februari 2019 (6u) tot maandagochtend 4 maart 2019 (6u).

Gedurende deze periode zullen alle applicaties onbereikbaar zijn, zowel voor ondernemingen als voor aanbestedende overheden.

Vanaf maandag 4 maart 2019 om 6u zal het volledige platform terug beschikbaar zijn. Om ondernemers voldoende tijd te bieden om elektronische aanvragen tot deelneming of offertes in te dienen, zal het openen van dossiers in e‑Tendering echter pas terug mogelijk zijn vanaf dinsdag 5 maart 2019.

De verhuis zal voor alle eindgebruikers volledig transparant verlopen. Vanaf maandag 4 maart zal het platform opnieuw bereikbaar zijn via de vertrouwde URL’s (https://my.publicprocurement.be). Er zal ook geen enkele impact zijn op dossiers of ingediende offertes.

Bij verdere vragen kan je steeds contact opnemen met onze helpdesk.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor je begrip!

Doelgroep: 
Aankoper - Onderneming
Thema: 
e-Procurement