Nieuwe handtekenmodule in de e-Tendering applicatie

In de komende weken zal een nieuwe handtekenmodule worden geïntegreerd in de e-Tendering applicatie. Met deze nieuwe module wil de FOD BOSA ervoor zorgen dat je ook in de toekomst gebruik kan blijven maken van de eID handtekenmethode.

Binnen deze nieuwe module zal hetzelfde handtekenproces worden gevolgd als vandaag. De interface zal echter wel verschillen in vergelijking met de huidige handtekenmodule. Je zal nieuwe middleware moeten installeren, dit is de software die zorgt voor de communicatie tussen je internetbrowser en je eID. Deze software wordt automatisch aangeboden wanneer je voor de eerste maal gebruik maakt van de handtekenmodule.

Om problemen te vermijden raden we je aan om deze nieuwe module nu al uit te testen in de demonstratieomgeving (aparte registratie vereist). Hoe je dit kan doen, wordt uitgelegd op de volgende pagina.

Hou daarnaast ook de productieomgeving van e-Tendering in het oog. We zullen hier meedelen wanneer de nieuwe module definitief in productie wordt gesteld.

Bij problemen kan je deze FAQ raadplegen. Indien u hier het antwoord niet vindt kan u steeds onze helpdesk contacteren.

 

Met vriendelijke groeten,
Team e-Procurement

Doelgroep: 
Aankoper - Onderneming
Thema: 
e-Tendering